Skynda långsamt

Fort och fel …säger uttrycket

Inför stundande tider av semester och ledighet vill vi gärna få klart allt så att vi kan gå på ledighet utan att ha massa saker ogjorda. Det är lätt att stressa på och då finns större risk att vi slarvar, att vi springer så fort att vi inte hinner med utan lätt snubblar.

Exempelvis, inför och under denna period av ledigheter finns det de som tar tillfället i akt och utnyttjar situationen vilket kan hota sig. Det är vanligt att antalet bluffakturor ökar under denna perioden. Oavsett vad du ägnar dig åt i företaget eller organisationen så skall du behålla de rutiner som du har haft under övriga delar av året. Att improvisera och gena i kurvan nu kan få förödande konsekvenser!

Gör en kontroll och påminn varandra om att ta det lugnt!

Skynda långsamt så kommer du tryggt och säkert i mål och får den välbehövda och välförtjänta vila och avkoppling som du/ni jobbat för att kunna få.

Koppla av, njut av lugnet med känslan av att du gjort det du skall, du skyndade långsamt och tog dig tryggt och säkert i mål. Du snubblade inte på upploppet, du vann över stressen för du bibehöll fokus hela vägen ut. Grattis till en välförtjänt kommande period med avkoppling och vila!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *