Dygnets alla timmar…

Det är fantastiskt vilka möjligheter vi har idag…
Det mesta går att göra ”online”, kanske lite för mycket ibland…

Du har väl lämnat in deklarationen, för det går ju sedan många år tillbaka att göra på nätet men du vet väl att du också kan lämna innan den efter 2 maj …du kan ju få anstånd intill den 16 juni men då skulle ansökan om det varit inne lite tidigare. Ja, det enklaste är väl att hålla deadline…
För företag är det fantastiskt vad det går att göra nästan dygnet runt…och många deadlines blir det…
Det är tur för oss människor, såväl om du är företagare eller löntagare att vissa myndigheter verkar tänka att vi skall ha ett ”normalt” liv.
Det är kanske tur att skattemyndigheten har stängt på nätet några timmar på nätet – ja, man kan ju undra om de har några små, små människor som sitter inträngda i servrarna och måste få gå ut och sträcka på sig emellanåt…Vid bankerna verkar de ha väldigt långa bensträckare…
😉
Nu tar vi oss alla en bensträckare eller ryggrätare och kommer tillbaka med förnyade krafter och möter en ny morgondag, pigga och fräscha!
Skulle du nu drömma om någon bit här eller där, släpp då ut dem och gör som skatteverket och ge impulserna eller elektronerna ledigt några timmar så de får vila upp sig.
Väl mött till en ny skön morgondag där resultaten inte lär vänta på sig…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *